EXCURSIÓ CERVESES MORTIZ

SORTIDA/LLOC DE RETORNOlot – Figueres
DURADA DEL VIATGE1 DIA
DIES DE SORTIDA I ARRIBADAA determinar
CAL PORTAR
INCLOU
Viatge en còmode autocar.Guia acompanyant
Dinar restaurant.Visites segons programa.
NO INCLOU
Esmorzar.Assegurança de cancel·lació.

Grup mínim: 35 persones

GC-002560 | Condicions Generals d’acord amb el Decret 168/994 de Reglamentació Catalana AAVV i la llei estatal 7/19898

L’agència es reserva el dret a modificacions del programa per motius aliens a l’empresa.

EXCURSIÓ CERVESES MORTIZ

1

Olot i Figueres cap Barcelona

Sortirem de bon matí de les nostres llars en direcció a Barcelona. (Esmorzar a càrrec dels Srs. Clients).
En arribar a la ciutat comtal, ens dirigirem a la fàbrica de cerveses Moritz. Darrera de l’avantguardista edifici, recentment rehabilitat pel famós arquitecte Jean Nouvel, s’amaga la primera fàbrica de cervesa més antiga de la Península Ibèrica. Una fàbrica que ha estat testimoni, i sovint protagonista, dels episodis històrics més importants de la ciutat.
Inaugurada el 1856 i en funcionament fins la dècada dels 70 del segle XX, el 2011 va reprendre l’activitat amb una proposta trangressora i multidisciplinar on tradició i avantguarda creen una proposta única.
La Fàbrica Moritz és també un compendi de l’apassionant i trasbalsada història dels últims 150 anys de Barcelona i la visita que us proposem parteix de la multitud d’elements patrimonials que amaga la fàbrica per proposar un viatge en el temps. Un viatge que reviu el somni de Louis Moritz, un immigrant alsacià que el 1851 arribà a la capital catalana per fabricar cervesa. Una beguda, aleshores, ben desconeguda a Barcelona.
En finalitzar la nostra visita a la fàbrica de cerveses Moritz, podrem gaudir d’un tasts de les diferents cerveses i productes que s’hi elaboren, i una vegada haguem obert la gana ens dirigirem a dinar a un bon restaurant de la zona.
Seguidament realitzarem una passejada que ens durà a conèixer alguns dels punts amb més història de ciutat vella, que fou originàriament la primera Barcelona i que actualment és un dels grans centres neuràlgics i culturals de la ciutat.
A una hora prudencial, iniciarem la tornada a les nostres llars. Arribada i fi dels nostres serveis.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Classificació