EXCURSIÓ CASTELL DE CARDONA I MINES DE LA SAL

Avui, el vell recinte miner és el Parc Cultural de la Muntanya de Sal, on podrem aprendre la importància de sal al llarg de la història de la humanitat, tot coneixent-ne el procés d’extracció, visitant les mines així com l’edifici de maquines del pou miner i el Centre d’Artesania de la Sal.

A mès ens dirigirem a l’espectacular Castell de Cardona. Aquesta fortificació de tradició romànica, és considerada com una de les més importants de Catalunya. El castell de gran valor històric apareix documentat per primera vegada en època carolíngia (S VIII), i al llarg del temps es va anar ampliant i transformant degut sobretot als conflictes militar que ha viscut l’edificació

SORTIDA/LLOC DE RETORNOlot – Figueres
DURADA DEL VIATGE1 DIES
DIES DE SORTIDA I ARRIBADAA determinar
CAL PORTAR
INCLOU
Viatge en còmode autocar.Guia acompanyant
Visites a la Muntanya de Sal i Castell de Cardona.Dinar
NO INCLOU
EsmorzarAssegurança de cancel·lació.

GC-002560 | Condicions Generals d’acord amb el Decret 168/994 de Reglamentació Catalana AAVV i la llei estatal 7/19898

L’agència es reserva el dret a modificacions del programa per motius aliens a l’empresa.

Fotografies CC: dagafeSQV (wikimedia) · Josep Renalias (wikimedia)

EXCURSIÓ CASTELL DE CARDONA I MINES DE LA SAL

1

Olot i Figueres cap Cardona

Sortirem al matí en direcció a Cardona, tot fent parada per esmorzar (A càrrec dels Srs. Clients). En arribar ens dirigirem a les conegudes Mines de Sal de Cardona, durant anys una de les mines de sal potàssica més importants del món, (Mina Nieves de Cardona (1929-1990)). Avui, el vell recinte miner és el Parc Cultural de la Muntanya de Sal, on podrem aprendre la importància de sal al llarg de la història de la humanitat, tot coneixent-ne el procés d’extracció, visitant les mines així com l’edifici de maquines del pou miner i el Centre d’Artesania de la Sal.

Dinarem al restaurant Pla d’Abella i tot seguit, ens dirigirem a l’espectacular Castell de Cardona. Aquesta fortificació de tradició romànica, és considerada com una de les més importants de Catalunya. El castell de gran valor històric apareix documentat per primera vegada en època carolíngia (S VIII), i al llarg del temps es va anar ampliant i transformant degut sobretot als conflictes militar que ha viscut l’edificació; la Guerra dels Segadors, la Guerra de Successió, la Guerra del Francès… Aquesta visita ens portarà a un recorregut històric del conjunt, on destaquen la fortalesa moderna i les parts del vell castell comtal, com la torre de la Minyona (Del s. XI, i de 15 m d’alçada i 10 d’amplada) i l’excepcional Col·legiata de Sant Vicenç, joia del romànic llombard, de la qual s’inicià la construcció entre els anys 1029 i 1040.
En finalitzar el nostre camí dins d’aquest bocí de la història, iniciarem el viatge de tornada. Arribada a les nostres llars i fi dels nostres serveis.

EXCURSIÓ CASTELL DE CARDONA I MINES DE LA SAL

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Classificació