EXCURSIÓ ESTRELLA DAMM

Visitarem l’actual fàbrica de cerveses Damm. Realitzarem un recorregut que ens permetrà conèixer de prop el procés de fabricació i embotellat de l’empresa de cerveses més coneguda de Catalunya

Durant la tarda gaudirem d’una estona per passejar pel conegut barri del Born, on destaquen elements tan característics com l’església de Santa Maria del Mar o el mercat del Born.

SORTIDA/LLOC DE RETORNOlot – Figueres
DURADA DEL VIATGE1 DIES
DIES DE SORTIDA I ARRIBADAA determinar
CAL PORTAR
INCLOU
Viatge en còmode autocar.Guia acompanyant
Visites segons programa.Esmorzar i Dinar.
NO INCLOU
Assegurança de cancel·lació.

GC-002560 | Condicions Generals d’acord amb el Decret 168/994 de Reglamentació Catalana AAVV i la llei estatal 7/19898

L’agència es reserva el dret a modificacions del programa per motius aliens a l’empresa.

Fotografies: Enfo (Wikimedia) · Pink Floit (flickr)

EXCURSIÓ ESTRELLA DAMM

1

Olot i Figueres cap Barcelona

Sortida de bon matí des dels nostres punts d’origen en direcció Barcelona, on podrem visitar l’actual fàbrica de cerveses Damm. Realitzarem un recorregut que ens permetrà conèixer de prop el procés de fabricació i embotellat de l’empresa de cerveses més coneguda de Catalunya, sent la responsable de l’elaboració i distribució de begudes tan conegudes com Estrella Damm, Xibeca, Voll-Damm, Estrella del Sur o Budwaiser.
L’empresa fou fundada l’any 1876 per els alsacians August Kuentzmann Damm i el seu cosí Joseph Damm, que es van instal·lar a la ciutat de Barcelona per establir el seu imperi cerveser, en una època en la qual aquesta daurada beguda era considerada com un producte exòtic i un luxe per a la majoria de butxaques.

En acabar la visita ens dirigirem a dinar a un bon restaurant de la zona.

Durant la tarda gaudirem d’una estona per passejar pel conegut barri del Born, on destaquen elements tan característics com l’església de Santa Maria del Mar o el mercat del Born. Inaugurat el 1876, l’antic mercat del Born va ser el primer gran edifici de l’arquitectura del ferro que es va projectar a Barcelona, i va estar en funcionament durant gairebé un segle fins a l’any 1971. No va ser fins dues dècades després, quan amb la intenció de donar un nou ús a les instal·lacions, es varen descobrir les antigues restes de la ciutat medieval i modernes; les quals s’han conservat i podrem contemplar des de les plataformes elevades que voregen les instal·lacions.

En finalitzar la visita iniciarem la tornada a les nostres llars. Arribada i fi dels nostres serveis.

EXCURSIÓ ESTRELLA DAMM

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Classificació